Haberler WEBTE TV ( Video Galeri )
Hoşgeldin Ziyaretçi...
Giriş Yap / Kayıt Ol
Hayvanlar Alemi │ Ekleme Zamanı:

Rekorlar Kitabına Giren 5 Kedi & 7 Köpek

Bu videoda Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başaran rekortmen kedileri ve köpekleri derledik. Kimileri vücut özelliğiyle kimileri de yeteneği ile rekortmen unvanını kazanmayı hak etmiş.

Dünyanın en uzun dilli köpeği ile başlıyoruz. Pekin cinsi Puggy’nin dili tam 11 buçuk santimetre. Dili ağzına sığmadığı için genelde böyle dışarıda oluyormuş.

Dünyanın en uzun köpeği olan “Dev George”un boyu 1 metre 10 santimetre. Üstelik buna kafası ve kuyruğu dahil değil. Çünkü köpeklerin boyu omuzdan kuyruk sokumuna kadar ölçülüyor.

Bu da dünyanın en uzun boylu kedisi. Boyu 1 metre 23 santimetre. Dev George’tan daha uzun, çünkü kedilerin boyu başının üstünden kuyruk ucuna kadar ölçülüyor.

Huzurlarınızda dünyanın en küçük köpeği olan “Milly”. Irkı “şivava”. Bu köpeğin boyu sadece 9 nokta 6 santimetre. Doğduğunda sadece bir çay kaşığına sığacak kadarmış.

Ağzında en fazla tenis topu tutma rekoru bu sevimli Goldren Retriever’a ait. 5 tenis topunu tutmayı başarıyor. Fotoğrafta 4 tane var, çünkü bir top içeride.

Bu da dünyanın en uzun kulaklı köpeği Harbor. Sol kulağı 31, sağ kulağı 34 santimetre. Harbor biraz uğraşsa bu kulaklarla uçabilecek gibi görünüyor.

Avustralya çoban köpeği olan bu canavarın iki rekoru var. İlki, burnunun üstündeki su dolu bardağı dengede tutarak 10 basamak inmesi, ikincisi ise, yine burnunun üstündeki teneke kutuyla 100 metreyi 2 dakika 55 saniyede yürümesi.

Sıra dünyanın en uzun tüylü kedisinde. “Albay Miyav” adındaki kedinin tüyleri 23 santimetre uzunluğuna ulaşmış. Himalaya ile Acem kedisi karışımı olan Albay, aynı zamanda bir internet ünlüsü.

Scooter üstünde en hızlı gitme rekoru ise Norman adındaki köpeğe ait. 30 metreyi 20 nokta 7 saniyede kat ederek Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmeye hak kazanmış.

Bu da dünyanın en kısa kedisi ünvanını taşıyan Liliput. Aslında ‘en kısa bacaklı’ deseler daha doğru olacak. Liliput’un yerden omuzlarına kadar olan yükseklik sadece 13 buçuk santimetre.

Sırada uzun atlama rekoru var. Alley ismindeki bu kedinin atladığı mesafe 1 metre 83 santimetre. Alley sirk hayvanı olduğu için benzer atlayışları her gösteride yapıyor.

Listemizin sonunda dünyanın en yaşlı kedisini öğreniyoruz. Tiffany adındaki kedi 26 yaşına ulaşmayı başarmış. Bu da insan yaşıyla 125 yıla karşılık geliyor.

OHA Diyorum kanalında ilginç, komik, faydalı, eğlenceli videolar yayınlıyoruz. İlginç bilgiler veriyoruz, eğlenceli oyunlar oynuyoruz, rekor denemeleri yapıyoruz, komik fotoğrafları derliyoruz, enteresan sorulara cevap veriyoruz, göz yanılmaları ile şaşırtıyoruz, oha diyeceğiniz deneyler yapıyoruz. Videolarımızı çekerken önce biz eğleniyoruz, ardından elbette sizi eğlendirmeyi amaçlıyoruz.

Faydalı ipuçları ve hayatınızı kolaylaştıran pratik bilgiler için diğer kanalımız YAPYAP'ı ziyaret edin:
http://www.youtube.com/yapyap


Teşekkürler! Puanınız alındı, Arkadaşlarınıza da önerin!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL



Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Rastgele Video

Rekorlar Kitabına Giren 5 Kedi & 7 Köpek full izle haber internet son dakika ,Rekorlar Kitabına Giren 5 Kedi & 7 Köpek mynet video izle fragman dizi full film ,yerli Rekorlar Kitabına Giren 5 Kedi & 7 Köpek 1080 HD Klip video, facebook video indir,izlesene müzik youtube.com
RSS