Haberler WEBTE TV ( Video Galeri )
Hoşgeldin Ziyaretçi...
Giriş Yap / Kayıt Ol
İnsan & Yaşam │ Ekleme Zamanı:

Guinness Rekorlar Kitabına Girmiş En Tuhaf Rekorlar

Guinnes Rekorlar kitabında ağzımızı açık bırakan şeyler olsada bazı insanlar işsizlikte sınırları oldukça zorlamış. Zaman içerisinde gerçekleşen birbirinden ilginç rekor denemeleri Guinnes Rekorlar kitabına girmiştir. İşte birbirinden tuhaf rekorlar.

Kanalımı takip edin: https://goo.gl/8Yf9Su
Facebook : https://goo.gl/mo5AkQ

Arkasında İnanılmaz hikayeler yatan gizemli fotoğraflar: https://youtu.be/-V_KZGtD39w

Diğer Hesaplarımız:
Google+ : https://goo.gl/nKBFi4
Twitter : https://goo.gl/y3sbmS
Genel Videolar Oynatma Listesi: https://goo.gl/7u4rvX
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Açıklama:
- Vücutta Örümcek Gezdirme Rekoru
Tom Buchanan adlı genç rekor kırmanın tuhaf bir yolunu bulanlardan. 55 saniye boyunca vücudunda 125 örümceğin gezmesine izin vermiş.
- Hamam Böceği Yeme Rekoru
Hamam böceğini gördüğümüz an tiksiniriz. Fakat bu adam hamam böcekleri ile kafayı bozmuş durumda. Çerez yer gibi hamam böceği yiyen bu adam citayı yükselterek onları canlı canlı ağzında tutuyor ve sonra mideye indiriyor. İngiliz Ken Edwards emekli bir fare yakalayıcı. Bir dakika içerisinde tam 36 hamam böceği yiyerek Guinness'e girmiş.
- En Çok Ayak Koklama Rekoru
Madeline Albrecht bir firmada test elemanı olarak çalışan bir kadı. Çalıştığı firma ayak sağlığı için ürünler üretiyor. Bu kadının işi ise ayak koklamak. Bu zamana kadar tamı tamına 5600 ayak koklayarak ayak koklama rekorunu kırmıştır.
- Fransız Öpücüğü
Öpüşerek rekor kırmak isteyen insanlar Meksikada'da toplandı. Meksika’da uyuşturucuya karşı durmak amaçlı 40 bin kişi birbirini öptü. Guinness Rekorlar kitabına giren bu deneme ile yapılan açıklamada, 39.890 kişi birbirini, öperek rekor kırmış oldu.
- Kadınlarda En Yüksek Sesle Geğirme Rekoru
Her ne kadar iğrenç dursada geğirerek'de rekor kırabiliyorsunuz. Amerikalı jodie Parks adlı kadın 104.75 desibellik bir sesle geğirerek rekoru kırmıştır.
- Arka Arkaya Üçlük Atma
Amerikalı Fred Newman isimli vatandaşın 60 yaşında kırdığı bir rekor. Listedeki diğer rekorlara göre daha çok yetenek gerekiyor. Arka arkaya attığı 3'lük basketlerle ismini Guinnes'e yazdıran adam tam 209 adet üçlük atıyor. Ayrıca gözleri kapalı olarak 88 serbest atış atmayıda başarmış.
- Şirinler Kostümü İle Toplanma Rekoru
İngilterede tam 2.500 kişi şirinler kostümü giyip bir araya geldi ve tuhaf bir rekoru kırmayı başardı. Bir kostüm firmasının sponsor olduğu bu rekor için insanlar şirinler kılığına girdi ve vücutlarını maviye boyadı.
- En Çok İnek Beyni Yeme Rekoru
Takeru Kobayashi adlı Japon arkadaş tarafından kırılmış rekor. Kobayashi 15 dakikada 35 kilo inek beynini löpür löpür götürmüş.
- En Hızlı Ev İnşası
Dünyada yapılan en hızlı ev sadece 3 saat içerisinde yapıldı. Bir yardım kuruluşu için yapılan bu ev herşeyi dahil 3 saat içerisinde tamamlanmış ve rekor kırılmıştır.
- Burunla Portakal Yuvarlama
Guinnes rekorlar kitabına girmenin oldukça fazla yolu olduğunu söylemişti. Ashrita Furman isimli bu adam ise oldukça tuhaf bir rekor ile Guinnes'e girmiş. Furman'ın yaptığı iş ise burnu ile portakal yuvarlamak. Burnuyla portakal yuvarlayak 1.5 kilometre mesafeyi 24 dakika 34 saniyede geçen adam bunun gerçekten ciddi ve zor bir iş olduğunu belirtmiş.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Daha fazla video için sitemizi ziyaret edin:
http://www.yameraktan.com/


Teşekkürler! Puanınız alındı, Arkadaşlarınıza da önerin!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL



Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Rastgele Video

Guinness Rekorlar Kitabına Girmiş En Tuhaf Rekorlar full izle haber internet son dakika ,Guinness Rekorlar Kitabına Girmiş En Tuhaf Rekorlar mynet video izle fragman dizi full film ,yerli Guinness Rekorlar Kitabına Girmiş En Tuhaf Rekorlar 1080 HD Klip video, facebook video indir,izlesene müzik youtube.com
RSS