Haberler WEBTE TV ( Video Galeri )
Hoşgeldin Ziyaretçi...
Giriş Yap / Kayıt Ol
İnsan & Yaşam │ Ekleme Zamanı:

Guinnes Rekorlar Kitabına Giren En Büyük 10 İnanılmaz Şey

Sizce Bir çikolata nekadar büyük olabilir veya bir insanın ağzı nekadar büyüktür? Guinness rekorlar kitabına girmeyi başarmış birbirinden ilginç dünyanın en büyükleri.

Kanalımı takip edin: https://goo.gl/8Yf9Su
Facebook : https://goo.gl/mo5AkQ

Diğer Hesaplarımız:
Google+ : https://goo.gl/nKBFi4
Twitter : https://goo.gl/y3sbmS
Genel Videolar Oynatma Listesi: https://goo.gl/7u4rvX
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Açıklama:
10- Dünyanın Büyük Ağızlı Adamı
29 Yaşında olan Francisco Domingo Dünyadaki en büyük Elastik ağıza sahip. Ağzı sayesinde büyük bir kutu kolayı bile ağzının içinde tutabiliyor hatta ağzının içinde çevirebiliyor. Francisco bu özelliği sayesinde reklam yıldızı olmuş durumda ve bu işten yüklü bir miktarda para kazanıyor.
9- Dünyanın Büyük Havuzu
Şili Deki Algarabo kentindeki San Alfonso DelMar ismli tatil köyünde Guinnes rekorlar kitabına girmiş Dünyanın en büyük havuzu bulunuyor. 923 metre uzunluğunda olan bu havuz 9 hektarlık bir alana yayılmış durumda. Derinliği 36 metre olan havuzun yapımı için 6 yıl uğraşılmıştır. 2 milyar dolara yapılmış olan yapının senelik bakımı için ayrılan bütçe ise yaklaşık olarak 4 milyon dolar.
8- Dünyanın Büyük Hamburgeri
2008 yılında bir iş adamı ticari olarak dünyanın en büyük hamburgerini yaptırmak istemiştir. İş adamı bu işin üstesinden gelebilecek yetenekli bir adam bulmuş ve hamburgeri yaptığında ondan satın alacağını söylemiştir. Amerikalı bir adam tarafından yapılan dünyanın en büyük hamburgeri 84 kilogram ağırlığındaydı. Adam bu hamburgeri yaptıktan sonra dünyanın en büyük hamburgeri olarak Guinnes rekorlar kitabına girmiş hemde tek hamburgerden 699 dolar para kazanmıştır.
7- Dünyanın En Büyük Japon Balığı
Dünyanın en büyük japon balığı 14 yaşındaki bir kızla aynı kiloda tamı tamına 38 kilo ağırlığındadır. Bu muhteşem japon balığı eğer bir balıkhanede satılabilseydi eminiz çok büyük ilgi görürdü.
6- Dünyanın En Büyük Ayakları
Eğerki ayak büyüklüğü takıntınız varsa bu resime baktığınızda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Zira 23 yaşındaki Emma adlı bayanın ayakları 54 numara. Bu genç bayan dünyanın en büyük ayaklarına sahip olarak guinnes rekorlar kitabına girmiştir. Emma'da her kadın gibi ayakkabı tutkunu ama istediği ayakkabıları bulamamaktan şikayetçi.
5- Dünyanın En Büyük Çikolatası
Hepimiz çikolata severiz ve çok çikolata yemek isteriz ancak bu çikolata dünyanın en büyük çikolatası. Bu çikolatayı yiyerek bitirmek biraz zor gibi görünüyor. Dünyanın en büyük çikolatası olarak guinnes rekorlar kitabına giren bu çikolata tam olarak 5 ton ağırlığındadır. Ermenistan'da bir fabrikada bundan 8 yıl önce dünyanın en büyük tablet çikolatası üretilmiştir. Bu çikolata 6 metre uzunluğunda ve 27 cm kalınlığında. Günümüzde bu en büyük çikolatanın rekorunu geçebilen yok.
4- Dünyanın En Büyük Doğal Göğüsleri
Amerika'nın Atlanta kentinde yaşayan Norma Stitz 180 cm'lik göğüsleriyle dünyanın en büyük doğal göğüslü kadını olarak guinnes rekorlar kitabına adını yazdırmıştır. 34 yaşındaki Norma gögüslerinden şikayetçi değil hatta memnun bile olduğunu söylüyor.
3- Dünya’nın En Büyük Yengeçi
Bu Japon ölümcek yengeci dünyanın en büyük eklem bacaklı hayvanıdır. Bacakları 3.8 metre uzunluğundadır.
2- Dünya’nın En Büyük Kumdan Halısı
Kum sanatı diyince aklınıza sadece kumdan kaleler geldiğini biliyoruz. Ancak Tibet budistleri, üşenmemiş ve rengarenk kumlardan halı yapmaya başlamış. İranlı sanatçılar da Tibet budistlerinin yaptığı bu kumdan halıları bir üst seviyeye taşıyarak şuana kadar yapılmış en büyük kumdan halıyı yapmayı başarmışlar. Bu kumdan halı 12.000 metrekare genişliğinde. Bu halının yapımında yaklaşık 25 sanatçı çalışmış ve içerisinde 70 farklı renk kullanılmış.
1- Dünya’nın En Büyük iPod’u
Bu iPod 7 metre uzunluğunda Ohio'da bir bankanın duvarında asılı durmaktadır. Ayrıca bu İpod sadece İpod'a benzemekle kalmıyor şarkıda çalabiliyor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Daha fazla video için sitemizi ziyaret edin:
http://www.yameraktan.com/


Teşekkürler! Puanınız alındı, Arkadaşlarınıza da önerin!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL



Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Rastgele Video

Guinnes Rekorlar Kitabına Giren En Büyük 10 İnanılmaz Şey full izle haber internet son dakika ,Guinnes Rekorlar Kitabına Giren En Büyük 10 İnanılmaz Şey mynet video izle fragman dizi full film ,yerli Guinnes Rekorlar Kitabına Giren En Büyük 10 İnanılmaz Şey 1080 HD Klip video, facebook video indir,izlesene müzik youtube.com
RSS