Haberler WEBTE TV ( Video Galeri )
Hoşgeldin Ziyaretçi...
Giriş Yap / Kayıt Ol
Komik & İlginç │ Ekleme Zamanı:

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanl

Patlak lastiği ile yolda giderken insanların dikkatini çeken araç bir süre sonra kontrolünü iyice kaybedip sağa sola gitmeye başlıyor. Direğe çarpıp onu da fırlatan aracı durdurma görevi ise o sırada yolda bulunan motorlu kadında. Adama istediği yaptırıp kenara çekmesini bir türlü sağlayamasa da sonunda lastiksiz toprak zemine giren araç zemine çakıldı.

Sonunda duran aracın başına giden insanlar ise adama yardım ederken hemşire olduğunu söyleyen bir kadın ise adamın şeker hastası olabileceğini söylüyor. Neyse ki polislerden önce sivil insanlar tarafından fark edilen adam daha büyük bir kazaya karışmadan hastaneye kaldırıldı.


Teşekkürler! Puanınız alındı, Arkadaşlarınıza da önerin!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL



Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Rastgele Video

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanl full izle haber internet son dakika ,Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanl mynet video izle fragman dizi full film ,yerli Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanl 1080 HD Klip video, facebook video indir,izlesene müzik youtube.com
RSS