Haberler WEBTE TV ( Video Galeri )
Hoşgeldin Ziyaretçi...
Giriş Yap / Kayıt Ol
İnsan & Yaşam │ Ekleme Zamanı:

Kırılması ÇOK ZOR 10 Guinness Rekoru

Kırılması ÇOK ZOR 10 Guinness Rekoru
1950 yılında ilk olarak İrlanda'da bir barda yazılmaya başlanılmış olan bu kitap her yıl yeni kategorilerin açılması ve var olan rekorların yenilenmesiyle oldukça kalındır. Rekorlarıyla her yıl insanları şaşırtan bu kitapda oldukça sıradışı denemeler mevcut. İşte karşınızda kırılması çok zor olan Guinnes rekorları.

► POLİSİ SIRADIŞI Sebeplerden ARAYAN 3 ÇOCUK https://youtu.be/BhoMXRMYDdI

► ERKEN SEVİNEN SPORCULAR - Sporcuların Yaşadığı Büyük HAYAL KIRIKLIKLARI https://youtu.be/EKqEgWkQI0g

► Asla Kaçamayacağınız EN HIZLI 10 Köpek Cinsi https://youtu.be/tbHvSc49w70

► Doğaüstü Süper Güçlere Sahip 7 Çocuk (Bu Güçler Sizde de Olabilir.) https://youtu.be/U5DTSfzV6b4

10- Ian Stewart : Ian Stewart çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bir rekor denemesiyle Guinness Rekorlar Kitabına 2016 senesinde girmiştir.
9- Paddy Doyle : Tek elle en fazla şınav çekme rekoruyla Guinness'e girmeyi başaran bu sporcu olayı biraz abartmış gibi gözükmekte.
8- Li Longlong : Ellerini kullanmadan sadece kafasını kullanarak merdiven inip çıkabilen Li 2 yıl üstüste Guinness Rekorlar Kitabına girmiştir.
7- Acharya Makunuri Srinivasa : Dünyanın en büyük kalemini yaparak rekorlar kitabına giren Srinivasa Hindistan'da yaşamaktadır.
6- John Evans : 9 farklı kategoride tam 22 dünya rekoru bulunan John, 2016 yılında başının üzerinde bir arabayı dengede tutarak rekorlar kitabına adını yazdırmıştır.
5- Ahmed Tafzi : Kafasıyla dakikada 43 karpuzu kıran Ahmed,beyin hücrelerine savaş açmış gibi duruyor.
4- Sun Ming Ming ve Xu Yan : Bir diğer ilginç kategoriyle karşı karşıyayız. Gördüğünüz bu çift boyları toplamı en uzun olan çift olarak Guinness Rekorlar Kitabına girmiştir.
3- Orlando Jeison Rodriguez Hernandez : Kendisine ayakkabı bulmakta oldukça zorlanan bu adamın sağ ayağı 40.1 cm, sol ayağı ise 39.6 cm boyundadır.
2- Bertie : Kim demiş kaplumbağalar yavaştır diye. Bu sevimli kaplumbağa 100 metreyi 6 dakikada kat ederek dünyanın en hızlı kamplumbağası olmuş ve rekorlar kitabına adını yazdırmış.
1- Takahiro Ikeda : Bisikletini vücudunun bir parçasıymış gibi kullanan Ikeda 1 dakikada 83 kere bisiklet çevirerek rekorlar kitabına girmiştir.

► Videomuzu beğendiyseniz Abone olmayı ve beğen tuşuna basmayı unutmayın :)

► Her gün 1 video yüklediğimiz kanalımızda sizlere her konudan farklı videolar yapmaya çalışıyoruz.. Şaşırtıcı, sıradışı, ilginç, eğlenceli ve bilgilendirici videolar için kanala abone olmayı unutmayın! https://goo.gl/8Yf9Su

Bizi takip etmeyi unutmayın :
► Facebook : https://goo.gl/mo5AkQ
► Google+ : https://goo.gl/nKBFi4
► Twitter : https://goo.gl/y3sbmS
► Genel Videolar Oynatma Listesi: https://goo.gl/7u4rvX

YA MERAKTAN


Teşekkürler! Puanınız alındı, Arkadaşlarınıza da önerin!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL



Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Rastgele Video

Kırılması ÇOK ZOR 10 Guinness Rekoru full izle haber internet son dakika ,Kırılması ÇOK ZOR 10 Guinness Rekoru mynet video izle fragman dizi full film ,yerli Kırılması ÇOK ZOR 10 Guinness Rekoru 1080 HD Klip video, facebook video indir,izlesene müzik youtube.com
RSS