Haberler WEBTE TV ( Video Galeri )
Hoşgeldin Ziyaretçi...
Giriş Yap / Kayıt Ol
İnsan & Yaşam │ Ekleme Zamanı:

Hayvanların Çok İyi Gizlendiği 14 Fotoğraf

Hayvanlar, zaman zaman doğa ile mükemmel bir uyum içindedirler. Birazdan göreceğiniz fotoğraflar, hayvanların kendini kamufle ettiği zamanlarda çekilmiş başarılı çalışmalar.

Kanalımı takip edin: https://goo.gl/8Yf9Su

İyi Bir Gece Uykusu Almak İçin 6 İpucu : https://youtu.be/VLMaaiLkFvI
Gerçek Olmasını İstemeyeceğiniz 10 Rahatsız Edici Şey : https://youtu.be/nrkZ4Pk_yq4

Diğer Hesaplarımız:
Facebook : https://goo.gl/mo5AkQ
Google+ : https://goo.gl/nKBFi4
Twitter : https://goo.gl/y3sbmS
Genel Videolar Oynatma Listesi: https://goo.gl/7u4rvX

- Zürafa
Her ne kadar diğer hayvanlara göre çok büyükte olsa, fotoğrafta ki bu zürafa kendini oldukça güzel gizlemeyi başarmış. Fotoğrafa baktığınızda onu bulmanız bir, iki saniyenizi alacaktır. Cüssesine rağmen gerçekten de pek sırıtmıyor gibi.
- Kertenkele
Genelde Brezilya civarlarında görülen bu kertenkele, çiçeklerin içerisinde öylece size bakmakta. Göremediniz mi, biraz sola doğru bakın ve onunla göz göze gelin.
- Kurt
Ağaçların içerisinde duran bu asil kurt'u görenleriniz oldu mu? Doğayla olan güzel uyumu sayesinde ilk bakışta hemen fark edilemiyor olsa da sol arkada ki ağacın hemen yanında duruyor. Hemen göremediyseniz, bir daha ki sefere daha dikkatli bakmalısınız.
- Büyük Boynuzlu Baykuş
Büyük Boynuzlu Baykuş ya da diğer şöhretiyle Bilge Baykuş. Amerikanın en büyük saldırganlarından. Aynı zamanda kendini çok iyi kamufle etme yeteneği olduğu da bilinir. Fotoğrafta görebileceğiniz üzere de kendini çok iyi gizlemiş.
- Leopar
Leoparlar mükemmel avcılardır. Avlanma sırasında gizli olmaları ve avlarına bu şekilde yaklaşmaları onlar için çok önemli olduğundan bunu çok iyi bir biçimde yaparlar. Çalıların arasında ilk bakışta fark edilemeyen bu mükemmel hayvan kendini gizleme konusunu çok iyi başarmış.
- Kurt Örümceği
Kurt Örümcekleri, renkli taşların üzerinde sahip olduğu renkleri ile kendini oldukça güzel kamufle edebiliyor. Bacakları adeta zeminle bütünleşmiş durumda.
- İmpala
İmpala doğada hayatta kalmak için kendini kamufle etmek zorunda. Canlı kalmak içinde o bişi bence çok iyi yapıyor. Otların rengiyle bütünleşmesi onu yaban hayatında oldukça güzel kamufle etmiş. İşte tam burada.
- Çakal
Bu Çakal pek kendini gizlemeye çalışmasa da, doğanın içinde kendiliğinden kamufle olmuş durumda. Kürkünde ki renkler onu bulmamızı biraz zorlaştırsa da hafif sol tarafa baktığımızda orada dikildiğini görebiliyoruz.
- Taklitçi Ahtapot
Adından rahatça anlayabileceğiniz gibi bu ahtapot türü isminin karşılığını tamamıyla veriyor. O kadar güzel saklanmış ki, neredeyse orada kimsenin olmadığını eminsiniz. Fakat bu hayvan size zaten bu duyguyu vermek için var. İşte orada.
- Geko
Geko isimli bu hayvan Madagaskar civarlarında yaşayan ve kertenkele familyasından olan bir sürüngen. Fotoğrafı çeken biyoloji öğrencisi eğer fotoğrafın içerisine bu hayvanın kafasını almasaydı onu görmemiz oldukça zordu. Çünkü üstünde ki ağaç ile mükemmel bir kamuflaj yakalamış.
- Kara Kedi
Bazı evlerde dekor olarak kullanılan bu siyah süs eşyası olan kedilerin arasında, bakın bir de ne var? Kendini adeta onlardan biri gibi göstermek iste de bu sevimli hayvan biraz gözümüze batmadı değil.

Daha fazla video için sitemizi ziyaret edin:
http://www.yameraktan.com/


Teşekkürler! Puanınız alındı, Arkadaşlarınıza da önerin!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL



Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Rastgele Video

Hayvanların Çok İyi Gizlendiği 14 Fotoğraf full izle haber internet son dakika ,Hayvanların Çok İyi Gizlendiği 14 Fotoğraf mynet video izle fragman dizi full film ,yerli Hayvanların Çok İyi Gizlendiği 14 Fotoğraf 1080 HD Klip video, facebook video indir,izlesene müzik youtube.com
RSS