Haberler WEBTE TV ( Video Galeri )
Hoşgeldin Ziyaretçi...
Giriş Yap / Kayıt Ol
İnsan & Yaşam │ Ekleme Zamanı:

Hayatınızı Zehir Edebilecek 7 Kötü Alışkanlık

Her gün yaptığımız ve zararlı olduğunu bildiğimiz şeyler illa ki vardır. Bu davranışlarımızın sonuçlarını bilsekte, bunları yapmaya devam ediyoruz. Bunlara ister alışkanlık deyin, ister umursamazlık. İşte daha kaliteli bir hayat için dikkat edebileceğiniz bazı noktalar.

Kanalımı takip edin: https://goo.gl/8Yf9Su

Orduların Karşısında Görmek İstemeyeceği 7 Rambo : https://youtu.be/ZcXMLNsjVwM

DÜNYAYI 100 YIL İÇİNDE BİTİRECEK 5 TEHLİKE : https://youtu.be/18pUs66YwTY

Cep Telefonun İşe Yarar 8 ŞAŞIRTICI Kullanımı : https://youtu.be/OsfVncBsJ9g


Diğer Hesaplarımız:
Facebook : https://goo.gl/mo5AkQ
Google+ : https://goo.gl/nKBFi4
Twitter : https://goo.gl/y3sbmS
Genel Videolar Oynatma Listesi: https://goo.gl/7u4rvX

7- Alarm Ertelemek
Alarm erteleme tuşunun oldukça güzel bir icat olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat her sabah yaptığımız bu işlemin bize aslında oldukça zararı bulunmakta. İlk çalan alarmı erteleyip, alarm ikinci kez çaldığında genelde ilkinden daha yorgun kalkarız. Çünkü bedenimiz, sadece uyumamızı sağlayan kimyasallar salgılamaz. Aynı zamanda bizi uyandırmaya yarayan kimyasallarda salgılar.

6- Işıkları Açık Bırakmak
Bazen uyuduğumuz odanın ışığı açık kalır ve bu şekilde uyuruz. Ya da televizyon karşısında uyuya kalmışızdır. Bu bizim uyku kalitemizi düşürür ve sağlımıza negatif zararlar verir. Çünkü hafif ışıklı bir odada uyusanız bile uyku hormonu üretimi değişiklik gösteriyor.

5- Kin Tutmak
Kin tutmak belki fiziksel olarak doğrudan zararlar göstermez fakat insan ruhuna zarar veren bir davranıştır. Kin tutan kişiler sadece kendilerine zarar vermez. Karşısındaki kişileri de negatif olarak etkiler. Araştırmacılara göre, Kin tutmak kişinin yaşam kalitesini düşürür ve çevresindeki insanlara da aynı şekilde zararlar verir.

4- Oturmak
Tabii ki hayatımızda oturmadan yaşamamız imkansız. Burada tamamız fakat ne kadar fazla ve yanlış oturursak vücudumuz o kadar fazla zarar görür. Malesef ki hepimizin sevdiği, oturup saatler oyun oynamak bizlere zarar veriyor. Bunu zaten bizlere evdekilerde oldukça fazla söylese de pek kulak asmıyoruz.

3- Sosyal Medya
Sosyal medya hayatımızın o kadar içerisinde ki, ilk başlarda buna karşı çıkan anne ve babalarımız bile artık ondan vazgeçemiyor. Pek çoğumuz Facebook ve Instagram'da, arkadaşlarımızın gönderileri içerisinde dolaşıyor ve bunları özenle takip ediyoruz. Fakat Kanada'da yapılan bir araştırma, bunun bizlere zarar verdiğini ve depresyona sürüklediğini söylüyor.

2- Fazla Yapmak
Bu belkide utanılacak konular arasında da olsa hayatın gerçeklerinden biridir. Bunu abartan kişilere verdiği zararlar hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişmekte.

1- Duş Almak
Duş almak pek çoğumuzun sık yaptığı eylemlerden birisi. Temiz kalmak için buna mecburuz. Almanya'da yapılan bir araştırma, Almanların %80'inin her gün duş aldığını göstermekte. Fakat uzmanlar, her gün duş almanın vücuda zararlı olduğunu söylüyor. Çünkü her gün alınan duş, cildin doğal koruyucu yapısına zarar vermekte. Sık yıkanma, cildin azit-baz dengesini olumsuz etkiliyor, cildin kurumasına neden oluyor.


Daha fazla video için sitemizi ziyaret edin:
http://www.yameraktan.com/


Teşekkürler! Puanınız alındı, Arkadaşlarınıza da önerin!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL



Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Rastgele Video

Hayatınızı Zehir Edebilecek 7 Kötü Alışkanlık full izle haber internet son dakika ,Hayatınızı Zehir Edebilecek 7 Kötü Alışkanlık mynet video izle fragman dizi full film ,yerli Hayatınızı Zehir Edebilecek 7 Kötü Alışkanlık 1080 HD Klip video, facebook video indir,izlesene müzik youtube.com
RSS