Haberler WEBTE TV ( Video Galeri )
Hoşgeldin Ziyaretçi...
Giriş Yap / Kayıt Ol
Ne Nasıl Yapılır? │ Ekleme Zamanı:

Süper Anne Nedir?

Hayatını ailesine, işine, çocuğuna, eşine adamış aynı zamanda bir işte maaşlı ya da evde maaşsız çalışan ultra, mega, über kahramana süper anne denir. Çok uzun geldi değil mi? Az bile!
Süper anne kendini işçilerin hakkını korumaya adayan Gorki’nin “Ana” kitabındaki annedir. Yediği son tekmeyle ölürken bile ağzından çıkan son söz “sizi zavallılar”dı. Sen olsan ne derdin? Valla ben ana avrat dümdüz giderdim. Hem hak ye, hem döverek öldür.
Bazı anneler annelik konusunda saplantı derecesinde kontrolcü oluyor. Tıp buna süper anne sendromu demiş.
Yeni nesil anneler hamile kalır, şişmanlamaz. Her daim fittir.
Her şeye tek başına yetişmeye çalışan bu anneler bir süre sonra mavi ekran verir. Yeni nesil anneler mavi ekranı bilir, Mervelerde kalmanın ne demek olduğunu da bilir.
İnstagram, facebook, blog anneleri çocukları İngilizce öğrensin diye İngilizce konuşur. Baby shower partisi yapmak onlar için bir sosyal statü meselesidir, bebek arabasıyla terör saçmak kendi türleri arasındaki üremeyen dişilere karşı bir haddini bildirme refleksidir.
Türk kadını fedakârdır meali ağzına da sıçsalar sesini çıkarma, yuvayı dişi kuş yapar meali; her boka sen koşacan anacım. Sokakta hanım, mutfakta aşçı, banyoda tellak, evde muhasebeci, öğretmen, tamirci, banyoda tellak, sokakta hanım, mutfakta aşçı, yatakta o...! Sensin o...! Aaaaa kim veriyor lan bu sıfatları kadınlara! Bir düşün annelerin yakasından.
Hoş, annelerin size bir şeyleri sözlü söylemesine gerek de yok. İşaret diline hâkimlerdir.
Hayvanların da annesi süperdir, kendini hayvanlarına adamış çocuksuz anneler de.

Aşırı fedakarlıktan kendini unutuyorsun annem. Biliyorum sende bütün dünyaya yetecek kadar sevgi var ama biraz da kendini düşün artık. Sen yine at terliği kafama ama acıdı mı acaba diye düşünme.


Nedir YouTube Kanalına abone ol, yeni videoları kaçırma ;) https://goo.gl/yRrTFM


Nedir Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/nedir.tv
Nedir Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/nedir321/
Nedir Twitter Sayfası: https://twitter.com/Nedir321
Nedir Snapchat: media.321

Sunan: Eylül Öztürk
Yazan: Aida Ruhani
Yönetmen: Ufuk Şenkal


Teşekkürler! Puanınız alındı, Arkadaşlarınıza da önerin!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL



Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Rastgele Video

Süper Anne Nedir? full izle haber internet son dakika ,Süper Anne Nedir? mynet video izle fragman dizi full film ,yerli Süper Anne Nedir? 1080 HD Klip video, facebook video indir,izlesene müzik youtube.com
RSS